Radiatoarele electrice

Radiatoarele electrice


    Radiatoarele par concepute pentru fundal. Ele liniaza peretii si proportioneaza colturile si toata lumea le trece cu vederea, pentru ca, la urma urmei acestea sunt doar radiatoare.
    Dar chiar si aceasta colectie aparent modesta de supape si tevi poate deveni panza oricarui designer urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple despre cum ar putea radiatorul tau sa arate cu adevarat modern si sa se integreze in orice design de interior.

Radiatoarele electrice
 

Radiatoarele Accuro si Shanghia


    Acum, ce poti face cu metalul rasucit si incalzit Accuro? Arata cu siguranta impresionant, insa si pretul este pe masura - 13.000 dolari? Radiatorul Shanghai, merge inspre clasic, intr-o abordare bine fixata in perete.

Radiatoarele Accuro si Shanghia

Radiatorul spiralat


    Aceasta este o idee cu valoare practica. Radiatorul spiralat este un radiator format dintr-un furtun de gradina - o coarda acoperita in metal pe care o puteti serpui pe orice perete sau in orice colt al camerei pe care o alegeti. De ce nimeni nu s-a gandit la acest lucru inainte, dar principalul lucru este ca cineva a creat acest concept.

Radiatorul spiralat

Radiatoarele Scala Sbox si Archibald


    Iata cateva radiatoare, care nu sunt doar pentru show. Aceste exemple au o misiune mai presus de toate - sa usuce lucruri. Radiatorul Scala este un uscator de haine ce functioneaza prin circulatia apei calde. Radiatorul Sbox reprezinta raftul din casa care incalzeste hainele. Dar radiatorul Archibald le bate pe toate fiind o matrice verticala de sase umerase incalzite intern - cu bonusul ca gravitatea face cea mai mare parte din calcarea rufelor dumneavostra, asa ca nu veti mai avea nevoie de fierul de calcat.
 
 Radiatoarele Scala Sbox si Archibald