Toaleta - o piesa de mobilier vitala

Toaleta - o piesa de mobilier vitala

 

 Toaleta - o piesa de mobilier vitala

    Intrebati fiind sa listam piesele de mobilier esentiale din jurul casei, nu sunt multi oameni care ar include toaletele. Cu toate acestea, acei oameni si-ar da seama de importanta acestui obiect sanitar intr-un timp foarte scurt. Cel mai modest loc din casa este, de asemenea, si cel mai vital. Din acest motiv, ramanem uimiti de ingeniozitate si creativitatea toaletelor moderne, avand in vedere evolutia lor, de la inceputuri pana in prezent. Prin urmare, toaletele au traversat un drum lung de-a lungul istoriei pentru ca astazi sa ne bucuram de functionalitatea lor simplu de utilizat.
 

Vasul de baut al cainelui

 Vasul de baut al cainelui

    Stiti ca animalele de casa fac acel lucru cu adevarat dezgustator si anume sa bea apa din toaleta? Acest vas realizat pe acesta ideea este conceput pentru caini si in mod evident, acestora le va placea, mai ales ca apa se reincaraca in mod automat cand vasul se goleste. Dar nu trebuia mai bine sa invatam cainele sa nu mai bea din toaleta? Ei bine, daca ati renuntat la incercarea de a descuraja cainele de obiceiurile sale, aceasta practica este o alternativa ingenioasa.

Colac de WC cu cantar

 

Colac de WC cu cantar

    In timp ce noi vorbim de elementele care dau un mesaj gresit - ce zici de un WC care iti spune exact cata greutate pierzi atunci cand il folosesti? Acesta este exact ceea ce acest WC face.

Casa toaleta

 Casa sub forma de WC

    Deci suntem de acord - toalete pot arata grozav. Dar ai vrei sa traiesti intr-una? Pentru sud-coreanul Sim Jae-Duck, presedinte al Asociatiei Mondiale a Toaletelor, raspunsul este un "Da" ferm - sau cel putin, o casa care arata ca o toaleta, iar cand veti intra in interiorul ei veti vedea luxul cu care este amenajata. Acest exemplu uimitor de design ultra-modern (cu o nota de originalitate) este promovat ca "un loc de refugiu".

Cea mai mare toaleta din lume?

 
 Cladirea toaleta
    Dar daca tu crezi ca o toaleta de dimensiunea unei case este ridicola - ce zici de aceasta cladire? Ar putea fi aceasta cel mai monstruos tron de portelan - si de ce?