Parchet si covoare pentru podea

Parchet si covoare pentru podea

 
 Parchet si covoare pentru podea
 
    Ce ai zice de o podea care iti poate spune varsta, sexul si greutatea sau sa iti ofere ore de divertisment, toate acestea ar putea suna ca lucruridintr-un film SF, dar crezi sau nu, aceste podele chiar exista cu adevarat. Mergand dincolo de lemnul foarte placut ca aspect, de gresie si covor va prezentam in continuare cateva creatii de podele si materiale ce variaza de la panouri ultra-moderne pana la parchet multicolor. Ele sunt personalizabile, unice si surprinzatore.
 

Autocolante mari pentru podele ca si o alternativa la covoare

 
 Autocolante mari pentru podele ca si o alternativa la covoare
 
     Este posibil sa nu fie foarte moale, dar nu este o suprafata alunecoasa. Acest autocolant gigant de podea poate fi folosit ca alternativa la covoarele stilate, asezate pe pereti sau la ferestre. La 125 cm in diametru, este suficient de mare pentru a servi ca o ancora de mobilier pentru camera de zi sau un accent ce-ti fura privirea in orice colt al casei.

Sistem de podele modulare


Sistem de podele modulare

    Indiferent daca va schimbati locuinta destul de des sau vreti sa le mutati dintr-o camera in alta, aceste podele din module de lemn realizate de Klaartje Daamen sunt versatile si frumoase. Fabricate din paneluri de lambriu tip sandwich finisate cu MDF si furnir stratificat din lemn de nuc, aceste paneluri confortabile, prevazute cu izolare fonica pot fi indoite in sus in mobilier, atunci cand nu sunt utilizate ca si pardoseala. Fiecare placa este prevazuta cu carlige si gauri dedesubt, pentru un montaj usor de realizat, venind in diferite niveluri de inaltimi.

Covorul persian sub forma de puzzle


Covorul persian sub forma de puzzle

    Este atat un proiect de arta, cat si un accent de acasa toate intr-un singur obiect! Distreaza-te realizand propriul design unic, cu ajutorul covorului persian Puzzle de Katrin Sonnleitner. Versiunea clasica vine in 9 culori, fiind de asemenea disponibila si in alb si negru sau nuante de verde. Fiecare bucata de puzzle se realizeaza dintr-un amestec reciclabil de cauciuc natural si sintetic.

Podeaua din lemn sub forma de puzzle

 
 Podeaua din lemn sub forma de puzzle

    Daca preferi lemnul in locul unui covor si iti place ideea de puzzle, iata un sistem de podea care este distractiv de aplicat si vine intr-o arie variata de nuante naturale. Realizat din lemn rezistent, podeaua Puzzle este mai usor de aplicat decat podelele traditionale din lemn realizate din panouri. Puteti amesteca si potrivi cele 13 culori disponibile pentru a crea un design unic.