Scaunele - Functionalitate si stil

Scaunele - Functionalitate si stil


    Bun venit. Trage-ti un scaun si arunca o privire la ceea ce au mai inventat designerii de mobilier - pot spune ca merita vazut! Scaunele sunt piese de mobilier la indemana pe care le ai in casa si fara de care nu ai putea manca, lucra si altele. Prin urmare, din punct de vedere functional indeplinesc toate conditiile de care avem nevoie, insa ca design acestea sunt cam monotone. Iata cateva scaune, cu un design minimalist ce iese din tiparele obisnuite si de ce nu, iti pot schimba cu totul aspectul incaperii in care sunt folosite.

Scaunele - Functionalitate si stil
 

Scaune unicat


    Iata un scaun ce vrea sa-ti umple casa cu opulenta estica. Arata destul de bine si confortabil, insa ciucurul de un auriu orbitor pare de prost gust.  Cel de-al doilea scaun insa, se adreseaza persoanelor indraznete si nonconformiste care adora culoarea rosie, fiind nepotrivit pentru un mediu familial.  

Scaune unicat

Scaunele Hiko-Ki si cel sub forma de dinte


    Ce tata nu a facut pentru copilul sau aceasta manevra, ca si Superman, folosindu-si latul picioarelor? Acesta este conceptul castigator ce sta in spatele ideii acestui scaun realizat de designeri Koji Yano si Yoshiyuki Kashiwagi, care au realizat acest model de scaun cu un design intrigant. Scaunul sub forma de dinte este primul din cele trei modele de scaune create de designer-ul Philippe Starck - dintele vine de asemenea, intr-un finisaj de aur.

Scaunele Hiko-Ki si cel sub forma de dinte

Scaunele Starck si Castiglioni


    Oare ce reprezinta aceste scaune? Foci ce poarta caschete? Fiind transparente se poate observa forma organica, ciudata din interiorul lor si cu siguranta vor atrage privirile musafirilor ce-ti intra in casa. In ceea ce priveste celalalt scaun din imagine, e bine sa nu stai cu frica ca-l vei distruge pentru ca este destul de stabil.
 
 Scaunele Starck si Castiglioni