Chiuvete estetice si functionale

Chiuvete estetice si functionale


    Ce ar putea fi de neinlocuit in ceea ce priveste functionalitatea unei chiuvete? Pentru a demonstra contrariul acestei presupuneri va aratam in continuare operele unor designeri care au abandonat stilurile generice ale vechiului pentru a aduce design-uri influientate de lumea naturala, inovatii tehnologice, aducand in prim plan, dorinta de a conserva apa.

Chiuvete estetice si functionale


Chiuveta multifunctionala


    Daca spatiul este o problema si esti nerabdator sa-ti dublezi functionalitatea lui, atunci poti alege acest obiect sanitar cu tripla functionalitate: toaleta, chiuveta si cada de baie. Acesta are partea de deasupra detasabila si se transforma intr-o cada de baie foarte confortabila, desi nu este una in care te poti intinde, insa reprezinta o mare economie de spatiu. Toaleta foloseste apa curata, directionand o parte din ea spre robinetul de deasupra, astfel incat se salveaza nevoia de a avea doua robinete separate. Un punct in plus este castigat si datorita economiei de apa ce se realizeaza prin acest concept, precum si pentru i igiena perfecta.

Chiuveta multifunctionala

Chiuveta Aion


    Aceste chiuvete au scopul de a demonstra ca tehnologia electronica are un loc special alaturi de apa curenta. Acest obiect este o gradina care iti spala vasele. Daca o deschizi, o poti folosi pentru gatit, iar cand se inchide un ciclu automat de spalat vasele va incepe, prevazut cu comanda digitala in fata unitatii. Aceasta masinarie foloseste sapun vegetal care este creat de catre plantele existente in capac. Intre timp, aceleasi plante pot ajuta la schimbarea aerului din bucatarie.

Obiecte sanitare - Chiuveta Aion

Chiuveta inteligenta


    Sa-ti speli mainile in aceasta chiuveta ce pare ca se topeste este un adevarat festin pentru simturi. Odata ce apa curge, boxele amplasate in interiorul ei incep sa redea muzica, iar corpul acesteia se lumineaza de sub suprafata sa din polietilena reciclabila. Daca ai ramas impresionat de lumina si muzica, atunci vei ramane si mai si cand vei vedea acest robinet care monitorizeaza si reda pe desplay cantitatea de apa pe care o folosesti.
 
 Chiuveta inteligenta