Mese unicat

 Mese unicat

      De la mentionarea lor pentru prima data in inscriptiile antice egiptene pana la stilurile realizate in zilele noastre, mesele au facut un drum lung pentru a ajunge aici. Astazi, materiale si metode de design noi injecteaza mai departe o doza de creativitate in ceea ce priveste masa moderna, insa exista, in prezent, o criza de identitate a meselor? Aceste mese pe care vi le voi prezenta in cele ce urmeaza arata de parca sunt nerabdatoare sa fie altceva.  

  Mese unicat

 

Masa din marmura


    In Japonia, o treime dintr-un milion de oameni angajati in expedierea unor bile mici de otel, ce sar in jurul mesei verticale. Aceasta pare sa fie inspiratia din spatele acestei mese. Priveste in timp ce bilele trec deasupra mesei, coboara pe piciorul mesei ce are striatii ca si un tirbuson si se aduna la baza picioarelor mesei.
 
 Masa din marmura

Casa de pe masa si masuta de cafea sub forma de carte


    Aceasta masa nu se multumeste doar fiind o masa, "Casa de pe Masa" vrea sa devina intregul tau birou. Cand lucrezi la o astfel de masa, curentul din jurul picioarelor tale te-ar putea deconecta, insa, in rest, aceasta masa ofera toate bazele unui spatiu de lucru modern, biblioteca si altele. Creatia lui Lee Stoetzel arata de parca apartine raftului tau, insa, de fapt este o masa deghizata - in timp ce acele trei mese Stink se comporta cu viclenie ca o masa veche ce nu mai poate fi folosita. Totusi, o privire mai atenta relateaza faptul ca aceea crapatura ce ajunge pana in centrul mesei este un frumos copac.

Casa de pe masa si masuta de cafea sub forma de carte

Masuta cu LED-uri


    Probabil ca tehnologia moderna este pe gustul tau, caz in care aceste mese iti vor placea cu siguranta. Aceasta piesa de mobilier este o masuta de cafea in care este inserata o retea de leduri sensibile la miscare: daca fluturi mana desupra mesei, o unda de lumina iti va urma miscarea. Pe de alta parte, masa ce urmeaza se crede monitor de calculator, permitandu-ti tie si celor iubiti sa se uite la poze, la filme si sa joace diverse jocuri pe suprafata sa senzitiva la atingere.

Masuta cu LED-uri

Masa Concerto


    Iata o masa cu un aspect de reala grandoare. Masa Concerto arata ca un pian super-modern, pana cand vine momentul servirii mesei, punct in care sertarele se trag in exterior pentru a dezvalui tacamurile din argint. De asemenea, este proiectat ca fiind o piesa de mobilier centrala, muzicala, datorita I-Podului instalat in centrul mesei.
 Masa Concerto