Transforma-ti holul cu un cuier inovativ!

Transforma-ti holul cu un cuier inovativ!


Oriunde ti-ai agata palaria sau haina stii ca esti acasa. Totusi, nici o casa moderna nu este completa fara un cuier ce-ti poate fura privirea avand in vedere multitudinea de modele existente.

Transforma-ti holul cu un cuier inovativ!
 
    La prima vedere, acest cuier arata de parca cineva l-a crestat cu toporul, insa daca te uiti mai atent vei vedea un cuier sculptat din artar si semnifica, de fapt, un lant muntos, miezul natural al lemnului adaugandu-i un sens subtil de perspectiva. Format din straturi in execes de lemn, taiate, cuierul Teton da o imagine scenica naturala si fascinanta in acelasi timp.

Cuier sculptat din artar

Entwined Root + Twist Coat Rack
Images: VivaTerra and Design Within Reach.

    Cei mai buni designeri stiu valoarea de a imita natura. Cu primul cuier, intentia a fost ca modelul sa nu se abata prea mult de la materialul original, lasand decizia proprietarului sa isi aleaga carligele de care isi va agata haina. Al doilea cuier este un aranjament mai regulat si un previzibil dublu arc spiral, iar varfurile sunt realizate din fag, in timp ce legaturile sunt din plastic si metal.

Cuiere de haine unicat
    Interesant este sa gasim designuri cu totul noi si nu prea cred ca natura va veni cu ceva ce seamana cu acest cuier. Realizat din furnir de pin, acest cuier vine completat cu carlige special concepute pentru palarii, manusi si papuci.

Cuiere pentru palarii, manusi si papuci.

    In final, doua cuiere ultra moderne. Primul model are o serie de carlige serpuitoare completate cu o gaura centrala pentru a infasura esarfa prin ea. Cel de-al doilea cuier este unul cu un design minimalist, luand forma unor mici urme de picioare realizate din mesteacan lacuit, prevazut cu carlige de metal si manere.
 
 Cuiere ultra moderne pentru holul tau