Mobilier pentru calatorii: valiza convertita in canapea

Mobilier pentru calatorii: valiza convertita in canapea


    Intr-adevar, in timp ce altii asteapta la rand, poti compila propriile valize calatorie intr-o canapea retro pentru doua persoane si porti sta confortabil in orice spatiu. Ca un personaj din desene animate ce se transforma intr-un mega-robot, patru bagajele asamblate intr-o canapea retro, cu un aspect ciudat.
 
 Mobilier pentru calatorii
 
    Ingineria inversa a acestei valize de calatorii transformabila, face tot design-ul acestei piese - observatiile oamenilor din aeroporturi, gari si depouri de autobuze, ce stau pe bagajele lor au inspirat acest produs confectionat in mod specific pentru a aborda o necesitate evidenta.

Valiza convertita in canapea

    Imprimeurile nepotrivite, modelele si culorile de pe valiza insasi sunt destinate, de asemenea, pentru a reaminti oamenilor de canapeaua lor confortabila, familiara, ce le aduce aminte de acasa.

Canapea retro pentru doua persoane

    Cu toate acestea, design-ul ei multifunctional nu se opreste aici. Acest scaun de "reuniune" este construit pentru a functiona ca un singur scaun, dar, de asemenea, pentru a-si uni fortele cu alti colegi construiti identic pentru a crea o masa de conferinte circulara.
 
 Scaune si masa pentru conferinte