O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri

O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri


    Cablul care se conecteaza in perete - un element neplacut, dar esential pentru aproape orice lampa sau corp de iluminat. Uneori, puteti ascunde sursa de alimentare prin acoperirea stecherului de perete si a cablurilor cu mobilierul sau puteti imbratisa acest concept in care insusi cablul de alimentare formeaza corpul de iluminat. In timpul zilei portocaliul deschis vorbeste de la sine, iar pe timp de noapte ritmul luminii ce trece prin fiecare strat dezvaluie cablul ce inconjoara intreaga lampa.
 
 O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri
 
    In mod clar, Craighton Berman a ales calea din urma, construind un cadru simplu in jurul caruia o prelungire a cablului se transforma in aceasta structura foarte vizibila. Desi, in prezent este doar o lampa de masa, se pot concepe si alte obiecte de iluminat, dupa cum arata si desenul, pentru uz casnic,de-a lungul aceleasi linii - suspendata de cablul celui de-al treilea obiect, din tavan, stand pe picioare inalte in jurul cadrului, pe podea sau suspendate de perete.

Concepere corp de iluminat

    Sub spirala atotcuprinzatoare a cablului de prelungire portocaliu luminos, vizibil pe toate sit-urile, se afla o structura relativ simpla si compacta. Doua slot-uri legate impreuna, din plastic taiat in forma, tine intregul sistem dupa ce acestea sunt interconectate. Santurile taiate in laterale, fac atasamentul cablului sa fie coerent, iar un singur bec sta pur si simplu in centrul intregului aranjament.

Lampa conceputa din cablul de alimentare