Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa

Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa


    Ar putea arata ca si caramida rosie traditionala pe care o stim cu totii, pe o parte, dar intoarsa pe cealalta parte si se va observa un design ciudat - o caramida ce este ecologica, dar, de asemenea, expresiva intr-un mod in care majoritatea peretilor sau caramizile traditionale nu sunt.

Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa
 
    Conceputa de catre Yoon Jin, aceasta caramida ce urmeaza sa fie fabricata din plastic reciclat si frunze descompuse este verde de la sol in sus (ca sa spunem asa). Mai mult decat materialele sale compozite, cu toate acestea, canelurile built-in sunt proiectate pentru a actiona ca si palnii de apa pentru gradinarit sau pentru stocare in subteran, pe termen lung.

Caramida din frunze si plastic

    Intr-o lume in care apa devine o resursa din ce mai limitata, pare a fi un moment bun pentru a incepe  sa ne gandim la materialele de constructii de baza pe care le folosim si la structuri (cum ar fi caramizile si peretii), si a vedea modul in care acestea s-ar putea acomoda la nevoia tot mai mare pentru casele noastre, de a avea acces la resursele naturii cele mai vitale.
 
 Aplicatii pentru caramida