Modele de covoare

Modele de covoare


    Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Modele de covoare
 

Covorul dialog


    Nu suntem convinsi ca aceasta imagine nu a fost realizata in Photoshopp, dar suntem pe deplin de acord cu acest concept de covor - realizat din hartie. Daca va place ideea de a veni acasa de la munca si sa va cufundati in adancurile acestei piese de mobilier, ce nu este un element de zi cu zi, atunci trebuie sa aveti si voi unul in casa.  

Covor pufos

Covor uimitor


    Nu ne putem daca acest covor ne aminteste de ceva din adancurile oceanului albastru sau de magazinul preferat de bomboane. Aceste covoare vin intr-o gama variata de culori, arata confortabil, elegant.

Aceste covoare vin intr-o gama variata de culori, arata confortabil, elegant.

Covor despre incalzirea globala


    Mesajul din spatele covorului de plus este clar - lumea noastra se schimba si nu dorim sa fim prinsi pe neasteptate. Daca ursul polar am fi noi, unde am putea merge?
 
 Covor despre incalzirea globala