Modele de pat

Modele de pat


    Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Modele de pat
 

Patul "anti-terorist"


    Acesta este un pat care se inchide ermetic in timp ce dormiti, pentru a va proteja de atacurile teroriste bio-chimice, in caz de catastrofe naturale, rapitori si ofera protectie impotriva gloantelor. De asemenea, patul are oglinzi intr-un singur sens, astfel incat intrusii se pot urmari in incercarea lor de a intra, in timp ce tu stai in interior si suni la politie de pe mobil. Puteti astepta cu playere-le optionale de CD-uri si DVD si, de asemenea, patul este prevazut cu un cuptor cu microunde. Pretul protectiei? 160.000 de dolari.

Patul "anti-terorist"

Patul sub forma de nor


    Acest pat, proiectat de Manuel Kloker, este un cadru brevetat pentru un pat ce se misca inainte si inapoi ca un balansoar. Se vinde pentru o medie de aproximativ 6.800 dolari in functie de dimensiunea dorita, fara saltea.

Patul sub forma de nor

Patul ascuns


    Conceput de Guido Rosati pentru Saba Italia, acest pat este un raspuns sofisticat si inovator la cererea de a combina functia de canapea cu cea de pat. Cele doua parti semi-circulare ale patului pot fi separate, de unde rezulta doua noi piese de mobilier. Acest pat este o modalitate foarte buna de a va surprinde oaspetii si, de asemenea, puteti fi mandru ca aveti un pat in stil contemporan si doua canapele in acelasi timp.
 
 Patul ascuns