Modele inteligente de usi culisante moderne

Modele inteligente de usi culisante moderne


Usile glisante pot fi sisteme de separare a spatiilor, sisteme elegante, simple si sisteme de economisire a spatiului, daca oscilatiile va incurca si balamalele decorative nu sunt pe stilul tau.
 
Modele inteligente de usi culisante moderne

Aceste modele de usi sunt realizate pentru echilibrarea unui aspect elegant, contemporan, cu un stil clasic, transformand zidurile opace in lucrari translucide de arta moderna.
 
Usile glisante, semi-transparente, inramate cu lemn de la Raydor vin cu o idee deosebita: fiecare usa individuala are un design, dar deplasarea lor creeaza modele stratificate 3D realizate din cadre plate 2D pentru usa - compozitii in continua schimbare, deoarece usile se culiseaza inainte si inapoi, in fata celeilalte usi.
 
Usi culisante

Solutiile de amplasare a usii din lemn pot transforma spatiul intr-unul mai mare si in separatoare de sunet, dar uneori este frumos sa se lase in interior lumina soarelui, aerul si vizibilitatea intre camerele adiacente, mai degraba decat sa le taie complet. Pentru cei care prefera arta ca parte activa a design-ului, aceste usi ofera un concept integrat de interior, fara sa fie necesara cumpararea de opere de arta.

Usi glisante