Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa

Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa


Ingrijorat de venirea sfarsitului lumii? Pentru cei care isi pot permite, o companie a creat complexe de locuinte subterane - adaposturi anti-bomba moderne de zile destinate pentru a supravietui oricarui scenariu apocaliptic.

Sfarsitul lumii? Case subterane Anti-Apocalipsa
 
Comete, schimbarea polilor Pamantului, vulcani, tsunami globali, cutremure extreme, razboaie biologice si nucleare - fiecare sunt scenarii ce sunt acoperite in proiectarea planurilor de catre Vivos, ale acestor case de lux subterane ce urmeaza sa fie construite in 120 de locatii, in cele mai importante orase din SUA. Totusi, cumparatorii unor astfel de resedinte trebuie sa ajunga inainte de blocarea usii adapostului pentru a fi lasat in interior - altfel, ai putea fi pe cont propriu, in afara usii de otel tip seif de banca.
 
Case subterane

Locuri secrete, cresteri mari si instalatii comandate de la distanta fac parte din planul de proiect. Puturile de apa si de energie fac aceste sit-uri independente din punctul de vedere al energiei, pe termen lung. Livrari de medicamente abundente (un an sau mai mult), alimente si combustibil sunt neceare pentru sanatate si un trai decent in conditii de siguranta in timp ce se asteapta venirea dezastrului in care lumea intreaga va disparea probabil.
 
Adaposturi anti-bomba

Spatiile comunitare sunt prevazute pentru a atenua plictiseala prin replicarea vietii sociale din oras, iar un centru medical este pregatit pentru a ingriji bolnavii sau ranitii in timpul sau dupa dezastrul ce i-a condus in subteran. Fiecare sistem de zece unitati este construit pentru a gazdui un total de 200 de rezidenti - spatiu pentru prieteni si familie.
 
Interior case subterane

Asa ca, poate suna extrem, iar unele dintre aceste dezastre suna cam trase de par, dar pentru cei cu fonduri de rezerva folosite pentru a achizitiona un adapost de acest gen: de ce nu? Acest adapost reprezinta o asigurare in caz de urgenta pentru tine si familia ta.
 
Spital in adaposturi anti-bomba