Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta

Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta


    Dispozitivele combinate de economisire a spatiului sunt in voga, dar putine dintre ele merg atat de departe ca acesta. Acest dispozitiv combo se pliaza pentru a descoperi o toaleta, o chiuveta, un raft si o oglinda, toate intr-un singur obiect si iesind din centru ca si caracteristicile unui cutit de dimensiuni gigantice, multi-functional.

Set de baie 2 in 1: toaleta si chiuveta
 
    Conceput (de Dang Jingwei) avand in minte baile mici, una dintre caracteristicile cele mai uimitoare pe care le are este sistemul de economisire a apei built-in, care reutilizeaza apa de la robinet (folosita pentru spelatul pe maini sau spalatul dintilor), ca apa de toaleta, print-o singura apasare a unui buton.

Toaleta si chiuveta 2 in 1

    La inceput de toate, este vorba de estetica: acest dispozitiv ce se transforma arata ca ceva ce v-ati fi astepta sa vedeti intr-un film science-fiction la bordul unei ambarcatiuni spatiale futuriste, cu super-spatii mici.

Articole sanitare: toaleta si chiuveta

    S-ar putea sa treaca o perioada buna de timp pana cand acest dispozitiv va incepe sa se produca in masa, pentru uz casnic. Speram ca in momentul in care va fi produs, producatorii vor descoperi o modalitate de a include si un dus.