Utilizarea jaluzelelor in casa ta

Utilizarea jaluzelelor in casa ta


    Folosim jaluzelele pentru a imbiedica ferestrele sa inunde camera in care sunt amplasate cu lumina soarelui, care uneori poate fi deranjanta, in special atunci cand ne dorim un somn linistit. Totusi, in cele ce urmeaza va prezentam doua variante de jaluzele folosite in cu totul alt scop decat acela cu care suntem obisnuiti.

Utilizarea jaluzelelor in casa ta   Jaluzelele
 
 

Jaluzelele si mobilierul

 

  Jaluzelele si mobilierul


    Aceasta piesa de mobilier este cu adevarat spectauloasa si creativa. Aparent, este un birou numit "Jaluzea", lung de 1,8 metri, inalt de 0,5 metri si adanc de 0,4 metri, care foloseste jaluzelele clasice din plastic ca element central. Un design minimalist curat care arata indeajuns de modern pentru orice interior, aceasta piesa de mobilier este functionala si atragatoare, in acelasi timp. Cu siguranta mi-as face loc pentru asa ceva in casa mea.

Birou de lucru in care sunt incluse jaluzele

Fereastra falsa - Jaluzele luminoase


    Acest design vine cu o idee stralucita prin inventia jaluzelelor luminoase care sunt suspendate de un perete si este luminat din spate de straturi  electroluminescente, astfel incat sa simuleze lumina zilei, chiar si in cel mai intunecat birou. Acum, cu aceasta iluzie inteligenta se poate beneficia de o fereastra special conceputa pentru locurile intunecate. Exact ca o jaluzea adevarata de fereastra, luminozitatea este modificata prin rasucirea baghetei din plastic. Vestea proasta este ca acest produs este doar un prototip.
 
 Fereastra falsa - Jaluzele luminoase