Amenajari interioare in locuinta ta

Amenajari interioare in locuinta ta


Daca construiesti o casa noua, pastrand grinzile expuse intr-o incapere, acest lucru va adauga farmecul rustic interiorului, precum si textura. Cosuri suspendate, manunchiuri de plante uscate, flori salbatice sau siruri de usturoi din grinzi, vor adauga un interes tactil. Un plafon drapat cu o tesatura sau unul vopsit este romantic si distractiv. Dungi indraznete in rosu si alb, de exemplu, pot fi impregnate in camera copilului pentru o ambianta vesela.
 
 Amenajari interioare in locuinta ta
 
Tesatura este un tratament vechi pentru pereti - de la draperii vibrante suspendate de perete la perdele voluminoase suspendate de draperie, aplicate chiar sub tavan. Tesaturile de calitate, cum ar fi lana, panza groasa de sac sau imitatia de piele de caprioara pot fi, de asemenea, lipite pe pereti. Decat sa imbraci intreaga camera, acopera doar peretele din spatele patului cu baldachin sau a biroului. Peretii tapitati adauga, de asemenea, textura si sunt buni izolatori, fiind un remediu pentru a lupta impotriva zgomotului.

Vopselele decorative, cum ar fi glisarea sau vopsirea cu buretele sunt relativ usor de realizat si ascund imperfectiunile de pe perete. Tapetele realiste, cu imagini de fundal inspirate din natura, intervin in textura, model si stil. Ia in considerare acele modele ce imita iarba sau pluta pentru o tema de design asiatica sau din inspirata din Caraibe sau alege elemente care simuleaza bambusul, piatra sau lemnul. Anumite tipuri de hartie, picturi murale si detalii arhitecturale, cum ar fi ornamentarea cu ipsos si modele din lemn. Pentru a obtine un aspect personalizat, multe dintre esantioane de tapet afiseaza culori complementare, modele si texturi, toate impreuna.
 
Amenajari interioare

Chiar si la nivelul solului, textura si modelul conteaza. Din fericire, exista zeci de optiuni pentru toate tipurile de spatii si stiluri. Alege materialul in functie de modul in care camera este utilizata, precum si in functie de modul in care doresti sa arate. Intr-o bucatarie, optiuni ar putea fi orice, de la pardoseli din cauciuc elastic, intalnit in restaurante, la placi rustice de teracota, stil gasit in casele mediteraneene.

Design-ul acestui dormitor este realizat cu modelul si textura de pe cuvertura de pat, noptiera, perna si tablouri. Joaca-te putin! Pentru un aer de vara, amplaseaza un covor pe o podea din lemn masiv. Chiar si intr-o camera minuscula, aseaza un covor mic ce se spala usor, aduce mult stil si clasa casei.

Culoarea, textura si modelele dau personalitate unei camere, dar si iluminarea locuintei este cruciala. Poti distruge confortul, de unul singur, al unui dormitor linistitor, cu lumini de tavan puternice sau diminua confortul intr-o camera se joaca cu corpuri de iluminat difuze.