Aseaza-te confortabil in aceste scaune unicat

Aseaza-te confortabil in aceste scaune unicat


In locuinta moderna, scaunele reprezinta mai mult decât un loc de sezut. Acestea sunt parte a unei scheme de proiectare de ansamblu, declaratii despre stilul personal si o modalitate de a complimenta mobilierul si alte obiecte de arta. De la fantome si monstri la ursuleti de plus si instrumente muzicale, aceste design-uri moderne de scaune reprezinta un stil neobisnuit, ciudat si de neuitat.

Aseaza-te confortabil in aceste scaune unicat
 

Scaune muzicale


Aceste scaune arata ca niste instrumente muzicale, dar reprezinta mai mult, un exercitiu de relaxare. Scaunele sunt concepute pentru a fi umplute cu nisip care schimba si se leagana cu fiecare piatra de pe scaun, realizand un sunet organic frumos asemanator cu cel al unei plaje. Menite sa fie atat urbane, cat si naturale, aceste scaune ce scot sunete de plaja permit o experienta naturala, profitand de ea chiar din confortul casei.
 
 Scaune muzicale
 

Scaune in stil origami


Daca origami este arta hartiei pliate, iar design-ul de mobilier modern este exercitarea de a crea piese noi si indraznete pentru acasa, acest scaun este legatura perfecta a celor doua. Mecanismul de pliere foloseste plastic subtire, mobil, pentru a restrange scaunul full-size intr-unul cu o dimensiune mult mai compacta, lasandu-te cu un spatiu de depozitare suplimentar si impodobind casa ta cu un scaun de luat masa cu adevarat unic si sofisticat.
 
 Scaune in stil origami
 

Scaune cu design inteligent  


Designer-ul Jennifer Heier a vrut sa schimbe subiectul/rolurile oamenilor si a mobilierului, asa ca ea a creat, printre alte elemente neobisnuite de mobilier, si acest scaun ce poarta denumirea de ReLegs. Acesta functioneaza la fel ca un scaun normal, dar este dotat cu "genunchi" ce permit picioarelor sale sa functioneze intr-un mod similar cu picioarele umane. Proiectantul spune ca pozitia verticala este pentru sezutul normal si in timp ce pozitia intinsa este mai confortabila pentru cel ce foloseste scaunul, nu este atat pentru scaunul, care trebuie sa stea intins pe pamant, pentru utilizarea umana. Indiferent daca scaunul stie sau nu ca aceasta coborare a sa nu este supusa dezbaterii, tot ceea ce conteaza este acest model incredibil de neobisnuit.
 
 Scaune cu design inteligent
 

Scaunul Ruby


Conceput pentru a semana si a rasfata corpul uman, acest scaun sub forma de balansoar, numit Ruby, include "perne inteligente" umplute cu apa pentru amortizare pentru spate si partea posterioara. Pernitele sunt disponibile in diferite dimensiuni pentru a se potrivi fiecarui tip de corp, iar ele ajuta pielea sa se raceasca in medii calde. Designer-ul scaunullui, Pouyan Mokhtarani, a vrut sa creeze o piesa de mobilier, ce oferai un confort inegalbil si el sustine ca, sederea in el, macar o data, te va face sa simti ca poti conduce lumea.
 
 Scaunul Ruby
 

Relaxare in cada - scaune sub forma de cazi de baie


Cazile de baie sunt, de multe ori, un refugiu, chiar in propria casa, un loc unde mergem sa ne relaxam si sa scapea de problemele vietii de zi cu zi. Pare logic sa transformi aceasta oaza de confort intr-un sezlong. Exact asta era ceea ce cauta si designer-ul Baek Kim Ki, care a transformat o cada de baie clasica in aceasta remaniere eleganta: linii netede rotunjite netede, cu sentimentul de a fi inchis intr-o lume (temporar) privata.

Relaxare in cada - scaune sub forma de cazi de baie