Candelabre din bambus pentru terasa

Candelabre din bambus pentru terasa


Pacea si confortul sunt numele pentru acest proiect. Cu putina creativitatea si timp liber, calea spre iluminare va fi mai bine luminata de candelabrele din bambus, realizate chiar de tine.

 Corpuri de iluminat din bambus
 
Materiale necesare:
  • Bambus
  • Doua lungimi de dibluri din metal (lungimea candelabrului de perete.)
  • Placi de teracota (aproximativ 3 cm diametru)
  • Lumanari (aprox. 2 cm diametru)
Instructiuni:

   1. Taie lungimile din bambus. Lungimea bambusului va determina inaltimea candelabrelor.

   2. Masoara 7,6 centimetri pe fiecare parte a lungimii de bambus si da gaurile prin partea de sus si de jos. Gaura ar trebui sa fie de diametrul diblurilor metalice. Cea mai buna metoda de gaurit este aceea de a pune bambusul intr-o menghina; aceasta va tine bambusul fix si minimizeza riscul de ranire.

   3. Ia diblurile de metal si indoaie-le aproximativ 5,1 cm la un unghi de 90 de grade la un capat. Acest lucru va tine fix lemnul din bambus pentru a nu aluneca la capete.

   4. Introdu bambusul in dibluri, asigurandu-te ca-l impingi pana jos, la indoitura. Continua pana cand vei avea aproximativ 5,1 centimetri de dibluri ramase.

   5. Indoaie capatul diblului la un unghi de 90 de grade.
 
Candelabre din bambus pentru terasa

   6. Modeleaza candelabrul sub forma literei "S" sau orice alta forma doresti.

   7. Decide spatierea lumanarilor pe peretele de bambus. Apoi, utilizeaza un pistol de lipit pentru a aplica placile de teracota in partea de sus a peretelui.

   8. Acum esti gata sa amplasezi lumanarile. Lipirea lumanarilor de placile de teracota va preveni cadarea lumanarilor si va reduce riscul de incendiu.

   9. Aprinde lumanarile. Drumul spre iluminarea Zen este acum mai bine luminat.