Ce nu trebuie sa faci atunci cand decorezi casa

Ce nu trebuie sa faci atunci cand decorezi casa


    Din fericire, rezolvarea unei greseli de decorare poate fi destul de usor si necesita putina planificare, pentru a evita aceasta complet. Desi fiecare are propriul stil, s-ar putea sa fi surprins peste ceea ce sunt considerate cele mai mari greseli de decorare ale tuturor timpurilor.

Ce nu trebuie sa faci atunci cand decorezi casa
 

Numai barcile ar trebui sa pluteasca


    Acest lucru este adesea o greseala comuna in design-ul interior si nu trebuie sa existe cu adevarat. Cand utilizezi un covor pentru o anumita zona, este important sa-l ancorezi la ceva, fie ca este o masa de sufragerie sau alt mobilier. Nu pune covorul in centrul podelei, iar apoi sa permiti mobilierului sa pluteasca in jurul lui ca o mare de ramasite. In schimb, asigura-te ca respectivul covor este destul de mare, astfel ca scaunele si canapelele din camera isi pot odihni picioarele din fata, cu usurinta, pe covor.

Greseli in design interior

Potrivirea nu este intotdeauna alegerea sigura


    Vrei sa strici o idee de design excelenta, rapid? Tot ce trebuie sa faci este sa faci totul din camera sa se potriveasca. Aceeasi culoare, aceeasi nuanta, aceleasi linii, acelasi, aceeasi, aceeasi. Ar putea arata grozav pe hartie, dar intr-o camera poate fi plictisitor. Avand o baza pentru culoare, nuante si linii este perfect, dar vei dori sa adaugi accente de culori si accent pe piese.

Omiterea iluminarii


    Cand vine vorba de iluminare, pot exista o multime de greseli. In primul rand, poate fi prea mult, atunci poate fi prea putin sau, poate, este o iluminare nepotrivita pentru locul respectiv. Este foarte important sa se acorde atentie iluminatului si sa se gaseasca ceva care nu numai ca ofera iluminare, dar de asemenea, adauga profunzime planurilor de decorare. Si tine minte, lampile lava sunt doar un moft.

Aruncarea mobilierului intr-o camera


    O alta greseala comuna este amplasarea mobilierului. Asigura-te ca mobilierul se potriveste in camera ta. Daca este prea mare sau aveti prea multe piese dintr-un set pentru camera respectiva, incaperea nu numai ca va arata, ci va arata dezordonata si sufocanta. De asemenea, este important sa se acorde atentie si asupra modului in care acesta este amplasat. Piesele de mobilier trebuie sa se completeze unele pe altele si nu ar trebui sa fie puse impreuna sau grupate in cate trei piese.

Design-ul ar fi mult mai frumos daca totul ar fi "fara cabluri"


    Aceasta greseala se refera la cablurile expuse. Una din camere care ofera probleme intr-adevar decoratorilor este camera ce include televizorul in ea. Majoritatea electronicelor sunt pline de cabluri si nu se poate sa te distantezi de ele. Poate fi dificil sa ascunzi toate cablurile, dar ar trebui sa incerci. Cablurile lasate la vedere, pot distruge cu adevarat stilul camerei, deci incearca sa le ascunzi. Poti face acest lucru acoperindu-le cu invelisuri pentru cabluri de aceeasi culoare sau prin ascunzandu-le dupa mese, dulapuri si alte piese de mobilier.

Design-ul ar fi mult mai frumos daca totul ar fi "fara cabluri"

    Acum, ca esti constient de unele dintre cele mai grave greseli in design interior, poate fi mai usor sa realizezi atunci cand le faci.