Decorarea peretilor

Decorarea peretilor


    Acest articol se refera la picturile murale de pe pereti. Se pare ca aduc adancime camerei si, din perspectiva mea arata foarte bine. Acestea pot fi aplicate pe pereti de catre oricine, de aceea puteti lua aceste fotografii ca si inspiratie pentru proiectele voastre viitoare.
 
 Decorarea peretilor  Decorarea peretilor
 

Decorarea peretilor cu tapet din vinil - Casa scarii


    Pentru aceia dintre voi care nu au o scara, iata o idee frumoasa creata de Sofia Antonovich. Ea a creat un tapet decorativ din vinil care arata ca o scara. Daca aveti un apartament, sunt sigura ca acest tip de scara ar putea fi singurul care ar incapea in apartament si va va costa doar o fractiune din pret.

Decorarea peretilor cu tapet din vinil - Casa scarii

Personalizati-va spatiul cu tapet - tatuaje pentru perete

 

 Personalizati-va spatiul cu tapet

    Cu sediul in Vancouver, Surface Collective este o companie de design, care este pasionata de a revitaliza si de a transforma orice fel de suprafete plate in spatii unice si energizante. Rezultatul creativ este o fuziune de arta si design interior, care ofera o noua abordare a personalizarii spatiului vostru. Tatuajele pentru perete, taiate din vinil adeziv, transforma un apartament intr-un spatiu intr-o opera de arta moderna.
 
 Tatuajele pentru perete, taiate din vinil adeziv Tatuajele pentru perete, taiate din vinil adeziv
    Pentru cei ce prefera sa-si faca singuri astfel de proiecte in casa, exista o linie de imagini proiectate disponibile pentru idei. Pretul variaza intre $ 50-210 si veti gasi cate un model pentru fiecare stil si buget. Puteti personaliza culoarea vinilului pentru a se potrivi cu decorul vostru. Tatuajul, in esenta este un autocolant de lux, simplu de aplicat. Tot ce trebuie este o suprafata plata si curata, timp si grija din partea voastra pentru a va asigura ca este locul ideal pentru aplicarea lui. Este usor de eliminat, nelasand nici o urma pe perete dupa ce a fost indepartat, asa ca nu este nevoie  sa se vopseasca suprafata pe care a fost autocolantul. Acest proiect reprezinta o forma de motivatie pentru crearea unui nou aspect pentru casa.
    Simplu de a aplicat, usor de indepartat si design-uri nelimitate, aceste tatuaje de perete sunt ideale pentru casa, spatii comerciale si corporative. Deci, in cazul in care cautati o cale de a va distinge de vecini, de ce sa nu o faceti cu acest autocolant distractiv.

tatuaje pentru perete

Cum sa pictezi un copac mural


    Un perete gol, doar intr-o singura culoare face camera monotona si lipsita de personalitate, de aceea puteti adauga ceva pe pereti, ceva care le va da viata si personalitate, bineinteles, pentru intreaga casa.
 
 Cum sa pictezi un copac mural