Economisirea spatiului cu unitati de rafturi modulare

Economisirea spatiului cu unitati de rafturi modulare

 

Economisirea spatiului cu unitati de rafturi modulare   Economisirea spatiului cu unitati de rafturi modulare

    Spatiul intr-o locuinta este foarte important, de aceea este esential sa alegem decoratiuni si piese de mobilier astfel incat sa maximizeze utilitatea spatiului disponibil.  
 

Rafturi artistice

 

 Rafturi artistice


    Concepute de catre designer-ul industrial rus Maria Yasko, aceste unitati de rafturi modulare vor adauga, cu siguranta, un punct focal in orice camera, in special atunci cand se adauga la grafica de perete.
    Proiectul este denumit "Vjunok" si la acesta designer-ul pare sa fi fost inspirat de natura si imprejurimi, dupa cum se poate vedea din aceste desene si modele ce au conceput frunze si ramuri grafice ca extensii ale structurilor. Fiecare desen sau model pare sa fie intr-o fuziune perfecta cu arta si design-ul si reprezinta o modalitate foarte buna pentru a face o camera sau o piesa de mobilier mai interesanta.

ceste unitati de rafturi modulare vor adauga un punct focal in orice camera

Rafturi de perete

 

 Rafturi de perete

    Rafturile montate pe perete au intrat in uz general relativ recent, la sfarsitul secolului 20, asa cum televizoarele voluminoase s-au transformat in sisteme de "home entertainment", cu plasma neteda si cu sistem de difuzoare surround. Acest mobilier este compus, de obicei, din mai multe piese detasate, care sunt atasate pe un perete. Astazi pentru cei care doresc sa creeze compozitii moderne pentru TV sau unitati moderne de perete aici sunt cateva pentru inspiratie. Aceste idei de unitati de perete sunt simple, elegante si chiar perfecte pentru un design de interior modern.
 
 Rafturile montate pe perete au intrat in uz general relativ recent, la sfarsitul secolului 20.