Jaluzele realizate din tesaturi moderne

Jaluzele realizate din tesaturi moderne


In acest articol, se vor asambla jaluzele din tesaturi vaporoase pentru a adauga modernitate in camera.

   Jaluzele realizate din tesaturi moderne
 
    1. Pentru a incepe trebuie sa ai cel putin 4 bucati de lemn care au fost taiate la un unghi de 45 de grade pe fiecare colt. Acest lucru permite o taiere perfecta la 90 de grade atunci cand sunt plasate impreuna, ceea ce reprezinta o potrivire perfecta. De asemenea, materialul utilizat trebuie sa fie masurat, taiat si gata pentru a fi montate pe cadru.
 
Nota: De obicei, aceste bucati de lemn pot fi cumparate pre-taiate. Pentru un aspect mai modern, utilizeaza un design bloc cu 2 culori.

   2. Apoi, folosind clei pentru lemn, lipeste impreuna colturile cadrului.

   3. Dupa ce cadrele au fost lipite si li s-a acordat timp suficient pentru a se usuca, bate cuie pentru a prinde colturile cadrului impreuna.

Nota:
Fii foarte prudent atunci cand bati cuie in cadru. Dimensiunile cuielor variaza pe masura ce dimensiunea lemnului se schimba. Pentru rame subtiri, trebuie sa folosesti cuie de finisaj.

   4. Acum esti gata sa amplasezi tesatura. Cand tesatura se masoara pentru a se potrivi in cadru, lasa cativa centimetri pentru a atarna. Acest lucru este realizat, astfel incat, atunci cand aplici tesatura pe rama, aceasta sa fie centrata in mod egal.

   5. Odata ce tesatura a fost pozitionata, utilizeaza un capsator pentru a monta tesatura pe cadru.

Nota: Ai grija atunci cand capsezi, deoarece tesatura se poate deplasa. Ajuta, ca din cand in cand, sa bati usor tesatura de cadru.