Sfaturi si trucuri pentru ferestre

Sfaturi si trucuri pentru ferestre


Pentru a obtine un aspect scump, cu o eticheta pe care este trecut un pret mic, investeste banii in ornamente, cordoane, ciucuri si franjuri. Ele imbraca frumos chiar si cele mai ieftine tesaturi.

Sfaturi si trucuri pentru ferestre
 
Lasa soarele in interior!

Prin utilizarea unor tije mai lungi, poti seta ornamentele pentru fereastra in asa fel incat doar tocul ferestrei este acoperit si toata lumina va straluci in interior.

Mania jaluzelelor

Jaluzele de interior se gasesc intr-o varietate de culori si intervale de pret, atat jaluzele confectionate din lemn, cat si cele realizate din vinil, ce reprezinta o optiune potrivita pentru camera de baie.

Deschide de sus in jos


Obloanele si jaluzelele care se deschid sau se trag in sus din partea de jos a ferestrei pot fi, de asemenea, proiectate pentru a se deschide de sus. Acest lucru permite luminii sa intre in camera, fara a compromite intimitatea ta.

Feronerie pentru usi

Vechi clante de usi cumparate de la o piata de vechituri, pot fi folosite pentru a suspenda perdele sau draperii.

Un aspect stratificat

Jaluzelele si obloanele creaza fundalul perfect pentru stratificarea panourilor laterale si a draperiilor.

Leaga o jaluzea

Un mod distractiv de a adauga viata jaluzelelor simple din lemn este acela de a angaja o tesatura cu model vesel pe laterale si marginile de sus (fac acest lucru in Japonia, cu motive florale sau geometrice) sau de a folosi o banda colorata intr-o singura nuanta, in cazul in care lemnul este de un ton natural.

Inspiratie naturala

Daca nu poti gasi inspiratie pentru ornamentele de fereastra din camera in sine, incearca sa cauti ispiratie din ferestre si din culorile din exteriorul casei.

Joaca-te cu draperiile

Draperiile pot fi taiate din lemn si acoperite cu material textil. Ele pot fi acoperite cu pluta si folosite ca un avizier pentru fotografiile preferate, pe care le poti schimba apoi. Utilizeaza vopsea si posteaza citate favorite, inspirationale. Echipamentul sportiv reprezinta o baza pentru palaria ferestrei. Poti suspenda  fanioane ale echipei de baseball sau o crosa de hochei. In camera unui copil, poti suspenda un oblon realizat din blocuri de lemn agatate deasupra ferestrei. Optiunile sunt nelimitate!