FOLY-TAVANE - tavane extensibile

FOLY-TAVANE - tavane extensibile

actualizat la
24.05.2021
vizualizări
457
1 voturi
status
actualizat

FOLY-TAVANE comercializează și instalează tavane extensibile, oferind produse calitative și servicii de montaj autorizat. Din dorința de a aduce pe piață idei inovative în domeniul amenajărilor interioare, FOLY-TAVANE vine în întâmpinarea clienților cu numeroase modele de tavane extensibile. Firma oferă consultanță tehnică de specialitate și montaj, adresându-se atât constructorilor, arhitecților și designerilor, cât și persoanelor fizice care doresc să adauge un detaliu distinct locuinței lor.

De asemenea, FOLY-TAVANE pune la dispoziția clienților o gamă largă de accesorii pentru montarea diverselor dispozitive în tavan. Tavanele extensibile oferite de FOLY-TAVANE permit montarea corpurilor de iluminat, a fibrei optice, instalată la nivel cu membrana, deasupra sau dedesubtul acesteia, detectoarelor antiefracție sau antiincendiu, gurilor de ventilație și nu numai.

FOLY-TAVANE

Ce sunt tavanele extensibile?

Tavanele extensibile sunt compuse dintr-o folie de PVC, sunt 100% reciclabile, certificate cu calitatea clasa A+ (cel mai bun rezultat) pentru calitatea aerului interior și clasificate pentru rezistența la foc cu standardul Bd B-S2-d0 în Europa.

Fie că se dorește obținerea unui design unic sau rezolvarea unor probleme tehnice, FOLY-TAVANE vă pune la dispoziție o gamă completă de tavane extensibile, potrivite atât pentru construcția unei locuințe noi, cât și pentru renovarea acesteia. Mai mult, firma vine cu posibilitatea de a imprima, la înaltă rezoluție, imaginea dorită de client pe tavanul extensibil care va fi montat în locuință.

De ce să alegi un tavan extensibil?

 • sunt destinate atât amenajărilor rezidențiale, cât și celor comerciale, constituind punctul principal de atracție al unei locuințe amenajată într-un stil minimalist;
 • sunt impermeabile, nefiind afectate de umezeală sau condens;
 • sunt ușor de întreținut și sunt longevive;
 • au o greutate scăzută;
 • sunt confecționate din material reciclabil;
 • atât montarea, cât și demontarea tavanelor extensibile se execută ușor și curat.

Modele de tavane extensibile oferite de FOLY-TAVANE

Modelul lucios, potrivit pentru încăperi joase sau puțin luminate, va mări vizual spațiul, oferindu-i un aspect de oglindă. Acest model cuprinde o gamă diversă de culori și se adaptează montajului în diferite spații sau forme (orizontale, rotunde, înclinate, modulare, 3D sau forme organice).

Modelul Satinat este constituit dintr-o membrană fină, mată, oferind încăperii un aspect rafinat și deosebit. Gama de culori este diversă, adaptându-se diferitelor design-uri, în funcție de preferințele clientului.

Modelul Plușat este compus dintr-o membrană cu textură plușată, oferind spațiului autenticitate și eleganță.

Modelul Matiere vine în întâmpinarea clienților cu 8 membrane exclusive care imită materialul, conferind spațiului o notă de originalitate.

Creadesign este un model de tavan extensibil care oferă tavanului un efect de relief, adăugând spațiului un aspect artistic.

Modelul Oglindă contribuie la crearea unui design modern, iar modelul metalizat, în culori precum auriu, argintiu, arămiu sau plumb, decorează locuința într-un mod unic.

Modelul imprimat permite reproducerea oricărui tip de imagine sau logo și poate fi realizat în formă mată sau translucidă, cea din urmă permițând iluminarea prin spatele design-ului tipărit.

FOLY-TAVANE propune un concept modern și inovativ în decorarea locuinței, asigurând atât partea de consultanță și ofertare, cât și partea de montaj pentru tavane extensibile în diverse modele și culori, potrivite pentru a satisface gusturi și necesități variate.

Galerie fotografii FOLY-TAVANE - tavane extensibile


Produse FOLY-TAVANE

 • Modelul de tavan extensibil Lucios;
 • Modelul de tavan extensibil Satinat;
 • Modelul de tavan extensibil Plușat;
 • Modelul de tavan extensibil Matiere;
 • Modelul de tavan extensibil Creadesign;
 • Modelul de tavan extensibil Oglindă;
 • Modelul de tavan extensibil Metalizat;
 • Modelul de tavan extensibil Imprimat;
 • Modelul de tavan extensibil Perforat;
 • Modelul de tavan extensibil Translucid;

Servicii FOLY-TAVANE

 • Consultanță tehnică de specialitate;
 • Servicii de montaj autorizat.

Contact FOLY-TAVANE SRL

 • Telefon: 0725476615
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Com. Nițchidorf, nr. 455, jud. Timiș

  E-mail: 

 • Adresa WEB: http://folytech.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma FOLY-TAVANE SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi FOLY-TAVANE SRL, Tel: 0725476615

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti FOLY-TAVANE SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!
11.08.2014
8642 vizualizari

ELEGANCE DECOR - Profile decorative, tapet și panouri 3D pentru design-uri deosebite!

Case și oameni în schimbare ELEGANCE DECOR pune la dispoziția clienților săi cea mai extinsă gamă de profile decorative, tapet și fototapet, panouri decorative 3D (50 de modele) și panouri fotoimprimate, vopsea și tencuială decorativă, corpuri de il...
GRUP GIRANT - Mobilier din pal melaminat
15.07.2013
12544 vizualizari

GRUP GIRANT - Mobilier din pal melaminat

Compania Grup Girant se ocupa cu fabricarea de mobilier la comanda din pal melaminat: mobilier bucatarii, mobilier dormitoare, mobilier birouri sau spatii comerciale. Astfel, Grup Girant va ofera servicii de consiliere, proiectare si executare a mobi...
HispaGres - Ceramica Latina
20.04.2012
6441 vizualizari

HispaGres - Ceramica Latina

Gresie, Faianta, Obiecte sanitare, Fatade termice import din Spania Compania noastra s-a infiintat in anul 2007, avand ca obiectiv dezvoltarea imobiliara si executarea lucrarilor de constructii - montaj. Incepand cu anul 2011, oferim clientilor, excl...