Chiuvete estetice si functionale


    Ce ar putea fi de neinlocuit in ceea ce priveste functionalitatea unei chiuvete? Pentru a demonstra contrariul acestei presupuneri va aratam in continuare operele unor designeri care au abandonat stilurile generice ale vechiului pentru a aduce design-uri influientate de lumea naturala, inovatii tehnologice, aducand in prim plan, dorinta de a conserva apa.

Chiuvete estetice si functionale


Chiuvete estetice si functionale Citeşte mai mult...
 

Modele de tapet ingenioase


     Tapetele nu mai sunt ce au fost odata, dar nu cred ca te-ai gandit vreodata ca tapetul pe pereti poate arata atat de bine precum cele ce vor fi expuse aici. Ai o casa superba, cu o mobila deosebita - ce mai lipseste? Idei noi si tehnici revolutionare au permis designerilor sa aduca in prim plan suprafetele 2D prin folosirea tapetelor creative. Ce se afla pe peretele tau?

Modele de tapet ingenioase
 
Modele de tapet ingenioase Citeşte mai mult...
 

Transforma-ti holul cu un cuier inovativ!


Oriunde ti-ai agata palaria sau haina stii ca esti acasa. Totusi, nici o casa moderna nu este completa fara un cuier ce-ti poate fura privirea avand in vedere multitudinea de modele existente.

Transforma-ti holul cu un cuier inovativ!
 
Transforma-ti holul cu un cuier inovativ! Citeşte mai mult...
 

 Mese unicat

      De la mentionarea lor pentru prima data in inscriptiile antice egiptene pana la stilurile realizate in zilele noastre, mesele au facut un drum lung pentru a ajunge aici. Astazi, materiale si metode de design noi injecteaza mai departe o doza de creativitate in ceea ce priveste masa moderna, insa exista, in prezent, o criza de identitate a meselor? Aceste mese pe care vi le voi prezenta in cele ce urmeaza arata de parca sunt nerabdatoare sa fie altceva.  

  Mese unicat

 

Mese unicat Citeşte mai mult...
 

Cea mai mare structura din lume nu este un zgaraie-nori


    Incredibil dar adevarat, exista cateva structuri care sunt mai inalte chiar si decat faimosul turn Burj Dubai. Prin urmare, cea mai inalta structura din lume este un candidat neobisnuit care masoara de doua ori mai mult in ocean asa cum zgaraie-norul se inalta catre cer. Platforma Ursa este o constructie de productie a petrolului ce este amplasata pe fundul oceanului si este inversul a ceea ce gandeau oamenii despre cum arata cea mai inalta structura din lume.

  Cea mai mare structura din lume nu este un zgaraie-nori
 
 
Cea mai mare structura din lume nu este un zgaraie-nori Citeşte mai mult...
 

Mobila ingenioasa - continuare


    O mobila asa cum nu ai mai vazu, poate doar in filmele SF, asta din cauza aspectului neobisnuit, insa este o mobila multifunctionala care ia in calcul necesitatea crearii de spatiu pentru o incapere mica.
 

Masa luminata cu led-uri

Masa luminata cu led-uri

    Daca iti place sa mananci intr-o lumina difuza, romantica, atunci aceasta masa luminata cu led-uri reprezinta varianta perfecta. Ea interactioneaza cu miscarile de deasupra ei, creand lumini unice de fiecare data cand o folosesti.
 
Mobila ingenioasa - continuare Citeşte mai mult...
 

Mobila ingenioasa


    O mobila asa cum nu ai mai vazu, poate doar in filmele SF, asta din cauza aspectului neobisnuit, insa este o mobila multifunctionala care ia in calcul necesitatea crearii de spatiu pentru o incapere mica.
 

Mobila sub forma de cub

 

Mobila sub forma de cub

 Acest cub, realizat de un designer japonez, permite sa asezi la masa musafirii fara a umple toata camera cu mese si scaune. Fetele cubului se trag devenind 6 scaune. Cand este asamblat, cubul ocupa un spatiu foarte mic. Aceasta mobila are un design simplu si este mult mai practic decat a avea 6 scaune ce se pliaza ascunse in dulap. 
 
 
 
Mobila ingenioasa Citeşte mai mult...
 

Design avangardist


  Design avangardist                                                                                       
   In zilele noastre totul e posibil, iar in design-ul locuintei cu mai mult de atat, se pot folosi combinatii de elemente clasice, in care sunt folosite cu precadere materialele naturale (lemnul) intr-un stil arhitectural modern, chiar avangardist si excentric, in care poate fi folosit metalul
.
    In astfel de case poti avea impresia de o locuinta neprimitoare din cauza materialelor folosite, metal, marmura, ceramica, insa odata ce ne punem amprenta personala putem transforma o casa cu design futuristic in acasa.

    Atunci cand dispuneti de peisaje pitoresti in locul de amplasare al casei puteti gandi design-ul astfel incat peisajul inconjurator sa participe la atmosfera interiorului, sa-l imbogateasca ambiental: prin spatii vitrate ample, terase catre natura, toate acestea pot da casei o aura de mister si un aer de poveste.    

Design avangardist Citeşte mai mult...
 

Saltelele din fibra de cocos


  Saltea din firbra de cocos                                                                                                 
 
Conteaza enorm de mult modul cum corpul se odihneste astfel incat sa poate fi activ a doua zi. Din acest punct de vedere, salteaua nu numai ca ne ajuta sa ne relaxam, dar ea este foarte importanta in ceea ce priveste sanatatea. Mai mult decat atat, o saltea de calitate, care detine anumite caracteristici ergonomice este impedios necesara pentru dezvoltarea si cresterea sanatoasa a copilasului tau.  
    Cele mai bune saltele pentru micutul tau sunt fabricate din materiale ecologice, in special din firbra de cocos, deoarece o saltea ieftina, sintetica (din burete) incinge, nu permite aerarea, se umezeste si pastreaza umiditatea.
    
  
Saltelele din fibra de cocos Citeşte mai mult...
 

 Producerea de energie prin fuziune


    Daca detii un laptop, bateria sa va contine probabil elementul metalic litiu. In teorie, litiul din baterie poate furniza nevoile de electricitate in casa pentru 15 ani, insa nu sub forma de baterie. Acest metal poate reprezenta, intr-o buna zi, elementul critic pentru producerea energiei prin fuziune nucleara, sursa de energie pentru soare si bombele cu hidrogen. Instalatiile de energie bazate pe litiu si care folosesc forme de combustibil pe hidrogen, pot, in principiu, sa furnizeze o sursa majora, sustinuta de energie in viitor.

Producerea de energie prin fuziune Citeşte mai mult...
 

Tehnologia in continua dezvoltare


    Pe zi ce trece se mai face o descoperire, se mai inventeaza un lucru care sa ne usureze viata.

Plastic ce se repara singur


    O bucata de plastic ce are o intreaga retea de canale incorporate, prin care circula un fluid ce se intareste in contact cu suprafata. Atunci cand bucata de plastic se rupe, fluidul se intareste si repara sparturile.
Ranile noastre din urma zgarieturilor se vindeca repede, datorita puterii de coagulare a sangelui ce se aduna pe suprafata ranii, si pe care o inchide. Recent, un grup de cercetatori de la Universitatea din Illinois a aplicat acelasi principiu in constructia de materiale plastice, in speranta ca acestea se vor repara singure, odata rupte.

Tehnologia in continua dezvoltare Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor Sfârşit

Pagina 7 din 8