Dispozitiv ce produce apa potabila din frunzele copacilor


Dispozitiv ce produce apa potabila din frunzele copacilor
 
    Apa potabila exista in jurul nostru - daca stim unde sa ne uitam. Giving Tree a inspirat Savior Bud proiectat de Seol Ah Sun si Kim Hyo Jin fiind un dispozitiv portabil care se ataseaza la frunzele de copac si colecteaza apa incet. Dupa patru ore, se poate umple un pahar plin cu apa, gata de baut.
 
Dispozitiv ce produce apa potabila din frunzele copacilor Citeşte mai mult...
 

Conservarea energiei


    Conservarea energiei este un subiect important si unul de care copii ar trebui sa fie constienti. In timp ce generatiile anterioare au trebuit sa invete obiceiurile bune mai tarziu in viata, stim suficient de multe despre efectele consumului de energie in exces, iar acum putem sa-i invatam pe copii de azi despre economisirea energie, de la o varsta frageda.

 Conservarea energiei
 
Conservarea energiei Citeşte mai mult...
 

Tapet anti-bomba construit pentru securitatea casei


    Deci, ai construit adapostul anti-bomba in curte, dar cu ce sa acoperi peretii? De la zonele cu dezastre naturale periculoase la zone in care se desfasoara razboaie, constructiei in valtoarea luptei i-ar putea folosi probabil un strat de X-Flex, un tapet anti-bomba.

Tapet anti-bomba construit pentru securitatea casei

Tapet anti-bomba construit pentru securitatea casei Citeşte mai mult...
 

Mobilier pentru calatorii: valiza convertita in canapea


    Intr-adevar, in timp ce altii asteapta la rand, poti compila propriile valize calatorie intr-o canapea retro pentru doua persoane si porti sta confortabil in orice spatiu. Ca un personaj din desene animate ce se transforma intr-un mega-robot, patru bagajele asamblate intr-o canapea retro, cu un aspect ciudat.
 
 Mobilier pentru calatorii
 
Mobilier pentru calatorii: valiza convertita in canapea Citeşte mai mult...
 

O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri


    Cablul care se conecteaza in perete - un element neplacut, dar esential pentru aproape orice lampa sau corp de iluminat. Uneori, puteti ascunde sursa de alimentare prin acoperirea stecherului de perete si a cablurilor cu mobilierul sau puteti imbratisa acest concept in care insusi cablul de alimentare formeaza corpul de iluminat. In timpul zilei portocaliul deschis vorbeste de la sine, iar pe timp de noapte ritmul luminii ce trece prin fiecare strat dezvaluie cablul ce inconjoara intreaga lampa.
 
 O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri
 
O idee stralucita: lampa conceputa din cabluri Citeşte mai mult...
 

Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa


    Ar putea arata ca si caramida rosie traditionala pe care o stim cu totii, pe o parte, dar intoarsa pe cealalta parte si se va observa un design ciudat - o caramida ce este ecologica, dar, de asemenea, expresiva intr-un mod in care majoritatea peretilor sau caramizile traditionale nu sunt.

Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa
 
Pereti din caramida reciclata construiti pentru a economisi apa Citeşte mai mult...
 

Materiale de constructii: un nou aliaj dur


    In domeniul reducerii consumului de energie nu este vorba doar de gasirea unor surse alternative de energie, ci si despre cresterea eficientei  masinilor existente. Unul dintre cele mai simple (si cel mai provocator) moduri de a face acest lucru este de a reduce frecarea creata de masini. Frecarea scade eficienta energetica si face piese sa se uzeze rapid, in sensul ca piesele de schimb trebuie sa fie fabricate si instalate mai des.

Materiale de constructii: un nou aliaj dur
 
Materiale de constructii: un nou aliaj dur Citeşte mai mult...
 

Modern minimalist: set de masa si scaune din metal


    Indiferent daca sunteti sau nu confortabili cu estetica grea din otel a acestei combinatii moderne de masa si scaune, trebuie apreciata eleganta simpla cu care acest set de mobilier se schimba intre a fi o masa centrala sau nu.

Modern minimalist: set de masa si scaune din metal
 
Modern minimalist: set de masa si scaune din metal Citeşte mai mult...
 

Scaune unice


    Scaunele reprezinta o piesa de mobilier necesara pentru locuinta. Fie ca ne dorim scaune clasice, fie unele mai non-conformiste, scaunele ne ajuta sa socializam si sa schimbam in bine aspectul design-ului interior.

Scaune unice
 
Scaune unice Citeşte mai mult...
 

Piese de mobilier ce leviteaza


    Obiectele care plutesc sunt destul de fascinante, fara indoiala. Dar cat de des puteti obtine obiecte plutitoare, in stilul lui Harry Potter, in casa voastra? Aceste obiecte sunt printre cele mai tari din tehnologia de levitatie - si pentru cele mai multe dintre ele, nu aveti nevoie de nici o bagheta magica.
 
 Piese de mobilier ce leviteaza
 
Piese de mobilier ce leviteaza Citeşte mai mult...
 

Roboti evolueaza pentru a prelua lumea intreaga


    Toate discutiile recente despre invazia creaturilor zombie pare a da robotilor avantajul pe care il asteptau. Intr-un laborator elvetian, micii roboti au avut o evolutie rapida. Au ocolit etapa dulce a copilariei si s-au mutat in partea matura mintind si incercand sa se infometeze reciproc.

 Roboti evolueaza pentru a prelua lumea intreaga
 
Roboti evolueaza pentru a prelua lumea intreaga Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor Sfârşit

Pagina 3 din 8