Creaza-ti propriile corpuri de iluminat

Creaza-ti propriile corpuri de iluminat


    Lampile Mason Jar sunt foarte populare, mai ales in jurul sarbatorilor. Iata un articol despre corpuri de iluminat si cum sa dai gauri in sticla pentru a lega lampa la instalatia de electricitate.

    Creaza-ti propriile corpuri de iluminat
 

Sfaturi pentru imbunatatirea iluminarii in baie

Sfaturi pentru imbunatatirea iluminarii in baie


    Exista trei sau patru tipuri de baza in ceea ce priveste corpurile de iluminat, care ar trebui sa lucreze impreuna pentru a lumina orice camera, inclusiv o baie. Acestea sunt lumini pentru indeplinerea sarcinilor zilnice, iluminat general, iluminare cu accente si iluminat, care cateodata este numit iluminare decorativa. Un plan de iluminat bun combina cel putin primele trei tipuri si, uneori, toate cele patru tipuri de iluminare. Acest articol se va concentra numai pe activitatea de iluminat intr-o baie. In camera de baie, mai ales in jurul oglinzilor, sarcina de iluminat este critica. Iluminarea poate asista la indeplinirea anumitor sarcini, cum ar fi aplicarea machiajului, barbieritului si altele.

 Iluminarea decorativa in camera de baie
 

Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie

Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie


    A schimba aspectul baii pentru casa ta este o provocare, insa si extrem de satisfacatoare daca iti reuseste tema propusa de design. Problema este ca design-ul de baie nu este atat de simplu si exista multe capcane de evitat. Cele mai frecvente erori sunt, de asemenea, cele de baza si daca reusesti sa le eviti vei fi pe calea cea buna.

    Cele mai mari greseli in design-ul camerei de baie
 

Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul

Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul


    O multime de oameni care isi remodeleaza casele lor opteaza pentru upgradarea tejghelelor din granit in unele mult mai luxoase, realizate din materiale rezistente. Atunci cand cele mai mari probleme sunt reprezentate de calitate si aspect, cea mai buna alegere de pe piata este cuartul natural.

    Suprafata tejghelei de bucatarie din cuart depaseste granitul
 

Criterii de functionare ale cosurilor de fum

Criterii de functionare ale cosurilor de fum


    Cosul de fum reprezinta o componenta importanta in constructia unei case, in instalatia de incalzire a casei, avand rolul de a evacua gazele ce se formeaza din arderea combustibililor folositi. Este o componenta de siguranta a casei impotriva incendiilor, dar si a emanatiilor de gaze. Prin tiraj, cosul de fum favorizeaza tendinta naturala a gazelor de a urca de la punctul de intrare a acestora in cos pana peste acoperis, la terminalul de evacuare.

    Criterii de functionare ale cosurilor de fum
 

Istoria usilor

Istoria usilor


   Istoria usilor
 
Heron din Alexandria a creat prima usa automata in secolul I d.Hr. in timpul epocii Egiptului Roman. Primul senzor de picior ce activa usa automata a fost realizat in China, in timpul domniei imparatului Yang a Sui (R. 604 - 618), care a instalat un astfel de dispozitiv pentru biblioteca sa regala. Primii operatori pentru poarta automata au fost creati mai tarziu in 1206 de catre inventatorul arab, Al-Jazari.
   

Placile ceramice - gresia si faianta

Placile ceramice - gresia si faianta

 

Placile ceramice - gresia si faianta

    La selectarea tipului de pardoseala ce se instaleaza intr-o camera, este indicat sa te gandesti la cateva elemente. De exemplu, ar trebui sa se ia in considerare scopul spatiului respectiv, climatul camerei, precum si principalele activitati care se vor desfasura pe podea. De asemenea, aceeasi intrebare se pune si in cazul peretilor. Acesti factori pot ajuta la luarea deciziei daca placile ceramice pentru amenajarea locuintei reprezinta alegerea cea mai buna pentru o anumita camera din casa ta.
 

Pregatirea camerei copilului

Pregatirea camerei copilului


    In primul rand, ai nevoie de banda adeziva, 2 pensule, o rola si tava cu extensie de rulare a vopselei pe tavan, iar dintre lucrurile din casa vei folosi: haine mai vechi, un castron de apa calda cu sapun, o scara sau un scaun.
    La urmatoarea etapa se trece la actiune: ia banda adeziva si folosesti-o pentru tocurile de la usi, manere, ferestre, prize si intrerupatoare, tavan si pentru marginile de la podea. Acest lucru va proteja aceste zone de murdarirea lor cu vopsea. Daca aveti abilitati de mecanica puteti folosi o surubelnita pentru a scoate manerele de la usa, priza, insa daca vor fi si copii prin preajma cel mai bine este sa folositi banda adeziva. Utilizati hainele vechi sau ziare pentru a acoperi podeaua.


Pregatirea cameri copilului
 

Corpuri de iluminat - Modele si idei

Corpuri de iluminat – modele si idei


    Iluminatul marocan este unul dintre conceptele unice de iluminare a locuintei prin prisma diferitelor influiente artistice ce s-au perindat de-a lungul istoriei Marocului. De asemenea, corpurile de iluminat marocane, cu nuantele sale vii, forme geometrice elaborate, exotice si modele unice ale materiilor prime din care sunt realizate sunt cele mai cunoscute simboluri ale decorului marocan.
 Iluminatul marocan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mai mult spatiu in apartament

Mai mult spatiu in apartament


    Organizarea apartamentului inseamna gasirea de solutii ingenioase, de depozitare a lucrurilor, cu scopul de a aerisi si a ordona stilul de viata intr-un spatiu si asa destul de mic, al casei dumneavoastra. In timp se strang multe obiecte de care ne este greu sa ne despartim, de aceea este nevoie de un spatiu special pentru 'nimicurile' carora nu le gasim loc. In orice incapere exista lucruri pe care vrem sa le pastram la indemana, dar care ne incurca si ne aglomereaza spatiul, dand interiorului un aspect dezordonat, neglijent. Spatiul limitat nu inseamna insa ca trebuie sa alegeti intre a trai intr-un haos permanent si a renunta la unele dintre obiecte pe care le doriti. Lasati spatiul liber pentru adevaratul destinatar al apartamentului, familia dumneavoastra.

Solutii de depozitareSolutii de depozitare


  

Veranda

Veranda


  Veranda  Veranda este un spatiu de relaxare, fiind o incapere potrivita pentru orice ocazie indiferent de anotimp. Ea poate fi construita o data cu casa sau poate fi incorporata acesteia ulterior, putandu-se adapta stilului casei. Veranda poate avea multiple utilitati: loc de luat masa, salon de zi, camera de lucru, baie sau birou, sau poate chiar sa adaposteasca o piscina sau un jacuzzi.
    Tehnologia este similara constructiilor clasice: are nevoie de fundatie, necesita piloni de sustinere care pot capata si rol decorativ si finisaje. Verandele au peretii laterali din sticla, astfel, pentru o casa construita dupa o arhitectura moderna, puteti opta pentru termopan care permit mentinerea unei luminozitati constante pe toata durata zilei. 

Intrarea in casa

Intrarea in casa


  Intrarea in casa  Amenajarea intrarii principale in casa este foarte importanta dat fiind faptul ca este prima zona in care vizitatorii pasesc si descrie personalitatea dumneavoastra inca dinainte de a observa interiorul locuintei. Puteti folosi diferite stiluri: rustic amenajand o prispa, una moderna in culori vesele, clasica sau poate o intrare acoperita sau o curte, punandu-va amprenta personala. Acesta este locul in care toata lumea trebuie sa se simta binevenita. Orice design veti alege nu uitati  ca detaliile contureaza intregul, asa ca fiti atenti la chiar si la culoarea clantei, de existenta unei trepte pana la usa, un ghiveci pus unde trebuie poate schimba in totalitate aspectul intrarii
  
Pagina 5 din 7